آدامیل (Adamyl) 

آدامیل، نشاسته سیب­زمینی اصلاح شده است که هم پیوند عرضی دارد و هم استبیلایزر است.
آدامیل بدلیل مقاومت در برابر فرایندهای سخت (مثل حرارت طولانی مدت ، PH پایین یا فرایند مکانیکی اصلاح می­شود و ژل ثابت و شفافی می دهد که پس روی کمی دارد و خیلی کم آب می اندازد.بافت آدامیل نسبت به اصلاح انجام شده از بافت کوتاه و خامه­ای تا متوسط و خمیری متفاوت است.
آدامیل در سری FG نیز موجود می­باشد. بعبارتی اندازه گرانول نشاسته در سری FG کوچکتر است. در نتیجه وقتی در محصولاتی مثل سس­های آسیایی استفاده می­شود ظاهر نرم­ و صاف­تری دارد.

کاربرد :
آدامیل مصارف زیادی دارد که گروه­های اصلی آن شامل سوپ­ها، عصاره گوشت، کچاپ، گوشت­ها و محصولات لبنی می­باشد.
آدامیل باید حرارت داده شود تا به عنوان عامل تغلیظ مورد استفاده قرار گیرد. نشاسته با آب سرد (کمتر از 45 درجه) مخلوط می­شود و بعد به پروسه حرارت برده می شود.

ویژگی­ها :
ظاهر: پودر سفید
بو و مزه: اسیدی کم
رطوبت: %Max 20
PH ( سی درصد سوسپانسیون ): 7 - 5
بسته بندی: استاندارد، کیسه­های کاغذی چند لایه 25 کیلوگرمی در پالت و شیرینک
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و جدا از کالاهای بو دار نگهداری شود.
مشخصه: نشاسته سیب زمینی اصلاح شده، تایید شده برای استفاده در غذا E1422
کد CN: 3505.10.50
نوع اصلاح: Acetylated di-starch adipate, E 1422 

 

آمیل استات (Amylacetate)

با استفاده از آمیل استات، می توان ژل یا خمیر بسیار شفاف تری در مقایسه با نشاسته سیب زمینی خام بدست آورد زیرا این نشاسته کمتر سینره (syneresis) می شود و آب کمتری نیز پس می دهد ( retrogradation).
آمیل استات مصارف بسیار زیادی در صنعت غذا، عصاره گوشت، محصولات اکسترود شده، ماهی، گوشت، و نودل­های شرقی دارد.
آمیل استات باید برای استفاده به عنوان عامل تغلیظ ابتدا گرم شود. این نشاسته با آب سرد کمتر از 45 درجه مخلوط می­شود و بعد از آن، پروسه حرارت دادن شروع می­شود.

ویژگی­ها:
ظاهر: پودر سفید
بو و مزه: اسیدی کم
رطوبت: حداکثر 20%
PH ( سی درصد سوسپانسیون ): 7 - 4
بسته بندی: استاندارد، کیسه­های کاغذی چند لایه 25 کیلوگرمی در پالت و شرینک
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از مواد بو دار نگهداری شود.
مشخصه: نشاسته سیب زمینی شیمیایی اصلاح شده، تایید شده برای استفاده در مواد غذایی
نشاسته: E1420 Acetylated
کد CN: 3505.10.50
نوع اصلاح: نشاسته Acetylated Starch, E1420

 

چیز میکر جایگزین پروتئین شیر(Cheese Maker)

چیز میکر از سری سیب­زمینی­های اصلاح شده می­باشد که با انتخاب درست آن، می توان ویژگیهای مورد نیاز شامل طعم دهانی، نقطه ذوب مناسب ، و قابلیت رنده شدن را بدست آورد.

کاربرد:
 
چیز میکر جایگزین کازئین/ کازئینات در پنیر پروسس(Processed cheese)، بویژه در پیتزا تاپینگPizza Topping (نوعی پنیر فاقد پروتئین شیر)، و پنیر اسلایس است که نیاز به شرایط ذوب مختلف دارند.

چیز میکرها : چیز میکر Low Melt
ذوب پایین، قابلیت بالای رنده شدن

چیز میکر: Medium Melt
ذوب متوسط، قابلیت خوب رنده شدن

چیز میکر: High Melt
ذوب بالا، قابلیت خوب رنده شدن
پرفایل ذوب

ویژگی­ها
ظاهر: پودر سفید
بو و طعم : تقریباً اسیدی
رطوبت: حداکثر 20%
PH: 8-6
بسته بندی: استاندارد
کیسه­های کاغذی چند لایه 25 کیلوگرمی در پالت و شیرینک
شرایط نگهداری : در جای خشک و خنک به دور از مواد بودار نگهداری شود.
مشخصه: نشاسته اصلاح شده تایید شده برای استفاده در مواد غذایی طبق قانون جاری اتحادیه اروپا

چیز میکر
: ذوب پایین

چیز میکر
: ذوب متوسط
به عنوان Acetylated starch adipate, E1420 شناخته شده است.
کد CN: 3505.10.50

چیز میکر
: ذوب بالا
به عنوان Acetylated di-starch adipate, E1422 شناخته شده است.
کد CN: 3505.10.50

 

چیز میکر آنتی کیکینگ: جایگزین پروتئین شیر (Cheese Maker Anticaking)

نشاسته سیب زمینی عالی با شیوه عمل آوری ویژه و خاصیت آنتی کیکینگ بسیار خوب

کاربرد: 
چیز میکر آنتی کیکینگ در پنیر خرد یا رنده شده از چسبیدن تکه­های پنیر جلوگیری می­کند.

ویژگی:
ظاهر: پودر سفید
بو و مزه: خنثی
رطوبت: حداکثر 12%
PH: خنثی
بسته بندی: کیسه­های کاغذی چند لایه 25 کیلوگرمی، در پالت و شیرینک
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از مواد بودار نگهداری شود.
مشخصه: نشاسته سیب زمینی خام یک ماده غذایی است و به عنوان نشاسته شناخته شده است.
کد CN: 1108.13.00
  

ColdSwell سری 1111

ColdSwell 1111 نشاسته سرد است که از سیب زمینی دانمارکی توسط یک پروسه با استفاده از آب­های کشاورزی غنی شده با مواد معدنی تهیه و استخراج می­شود. بنابراین یک نشاسته طبیعی و خالص از نظر فیزیکی، شیمیایی، و میکروبیولوژیکی بدست می آید.
ColdSwell 1111 با استفاده از یک تکنیک خاص و بدون تغییر در گرانو­ل­های نشاسته در محصول نهایی باعث ایجاد تورم در آب سرد می شود. بنابراین ظرفیت پیوند آب را بدون نیاز به حرارت بالا میبرد. ColdSwell 1111 بافتی تقریبا بلند و شفاف با مزه دهانی مطلوب و طعم عالی دارد.

کاربرد:
ColdSwell مصارف بسیار زیادی دارد، اصولاً در اسنک، سس و سوپ­ها مورد استفاده قرار می­گیرد. همچنین به عنوان فیلر (Filler) بسیار مناسب است.
اگر ColdSwell 1111 مستقیماً به آب سرد اضافه شود بشکل توده در می آید. سری الگوره (متراکم) ColdSwell1111 می تواند از این مشکل جلوگیری کند.
ColdSwell سری 1111 بشکل پودری نرم و لطیف در دسترس است و در سری الگومره ColdSwell 1111 موجود می­باشد.

ویژگی:
ظاهر: پودر سفید یا الگومره
بو و مزه: خنثی
رطوبت: حداکثر 8%
PH: 8-6
بسته بندی استاندارد: پودر نرم 20 کیلوگرمی در کیسه­های کاغذی چند لایه، در پالت و شیرینک
الگومره 10 کیلوگرمی در کیسه­های کاغذی چند لایه، در پالت و شیرینک
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و به دور از مواد بودار نگهداری شود.
مشخصه: نشاسته سیب زمینی خام یک ماده غذایی است.
کد CN:1108.13.00

 

ColdSwell سری 1112

ColdSwell 1112 نشاسته سرد تاپیوکا است. این محصول از کاساوای ویتنامی با استفاده از آبهای کشاورزی غنی شده با مواد معدنی استخراج می­شود. بنابراین نشاسته ای خام و بسیار خالص از نظر فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژی بدست می آید.
ColdSwell 1112 با استفاده از تکنیکی خاص گرانول­ها را در محصول نهایی بدون تغییر نگه می دارد که با افزودن آب سرد متورم میشوند و ظرفیت جذب آب بدون نیاز به حرارت بالا می رود.
ویژگی ColdSwell ایجاد خمیری با ویسکوزیته بالا و خیلی شفاف است. ویسکوزیته این ژل یا خمیر بستگی به کنسانتره دارد.
ColdSwell 1112 طعم خنثی دارد.

کاربرد:
ColdSwell مصارف زیادی در زمینه­های مختلف دارد و عمدتاٌ در اسنک­ها، سس­ها، و سوپ­ها بکار گرفته می شود. به عنوان فیلر نیز گزینه مناسبی است.

ویژگی­ها:
ظاهر: پودر سفید مایل به زرد
بو و مزه: خنثی
رطوبت: حداکثر 8%
PH : 8-6
بسته بندی: استاندارد
پودر نرم 20 کیلوگرمی در کیسه­های کاغذی چند لایه در پالت و شیرینک
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از مواد بودار نگهداری شود.
مشخصه: نشاسته خام تاپیوکا یک ماده غذایی است و به عنوان نشاسته شناخته شده است.
CN-Code: 1108.14.00

 

ColdSwell سری 2000

ColdSwell2000 از سری نشاسته­های سرد با پیوند عرضی می­باشد که بر پایه نشاسته سیب زمینی دانمارکی می­باشد.

ColdSwell2000 با استفاده از تکنیکی خاص گرانول­ها را در محصول نهایی بدون تغییر نگه می دارد و با افزودن آب سرد متورم میشوند، در نتیجه ظرفیت جذب آب بدون نیاز به حرارت بالا می رود.
ColdSwell2000 در برابر پروسه سنگین مثل PH پایین و شیوه­های مکانیکی مقاوم است و نه تنها آب سرد را متورم می­کند بلکه در برابر حرارت نیز ثابت است.
ColdSwell2000 بافت ژله ای دارد که از بافت کوتاه (مزه دهانی خامه­ای) تا بافت بلند با توجه به سطح پیوند عرضی و میزان مصرف متغیر است.

کاربرد:
ColdSwell 2000 مصارف بسیاری در زمینه­­های مختلف دارد که عمدتاً در اسنک­ها و چاشنی­ها مورد استفاده قرار می گیرد. ColdSwell 2000 انتخاب مناسبی برای ماده خشک، سوپ و آب گوشت­هاست.

ویژگی:

ظاهر: پودر سفید
بو و مزه: خنثی
رطوبت: حداکثر 8%
PH: 8-6
بسته بندی: استاندارد،
پودر نرم 20 کیلوگرمی در کیسه­های کاغذی چند لایه، در پالت و شیرینک
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از مواد بودار نگهداری شود.
مشخصه: نشاسته اصلاح شده شیمیایی، تائید شده برای مصرف غذایی
فسفات Di-starch E-1492
CN-Code: 3505.10.50
اصلاح: فسفات Di –starch E1412

 

ColdSwell سری 3000

ColdSwell 3000از سری نشاسته­های سرد است که به طور شیمیایی اصلاح شده است و با افزودن آب سرد متورم میشوند، در نتیجه ظرفیت جذب آب بدون نیاز به حرارت بالا می رود.
ColdSwell 3000 برای مقاومت در برابر فرایند سخت (مثل PH پایین، پروسه مکانیکی، یا حرارت اصلاح شده است و همزمان یک ژل یا خمیر شفاف با کمی پس­گرایی و سینره تشکیل می­دهد.
ColdSwell 3000 یک بافت ژله ای دارد که از بافت کوتاه (مزه دهانی خامه­ای) تا بافت بلند به عنوان نشاسته سیب زمینی خام نسبت به سطح پیوند عرضی و Esteri Fication متغیر است.

کاربرد :
ColdSwell 3000کاربرد وسیعی در زمینه­های مختلف دارد که عمدتاً در مایونز و چاشنی­ها می­باشد. ColdSwell 3000 گزینه مناسبی برای ماده خشک، سوپ­ها، آب­گوشت­ها و میوه­های آماده است.
اگر ColdSwell 3000 به طور مستقیم به آب اضافه شود توده­هایی ایجاد می­کند. سری الگوره (متراکم) می تواند از این مشکل جلوگیری کند. اسامی نشاسته ColdSwell الگومره با یک A تمام می­شود مثلاً ColdSwell 3681 A

ویژگی:
ظاهر: پودر سفید یا الگومره
بو و مزه: اسیدی کم
رطوبت: حداکثر 8%
PH: 8-6
بسته بندی: استاندارد: پودر نرم 20 کیلوگرمی در بسته­های کاغذی چند لایه در پالت و شیرینک
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از مواد بودار نگهداری شود.
مشخصه: نشاسته شیمیایی اصلاح شده سیب زمینی، تایید شده برای غذا
CN-Code: 3505.10.50
اصلاح
: فسفات E1414 Acetylated di_starch

 

ColdSwell سری 5000

ColdSwell 5000 از سری نشاسته­های سرد است که به طور شیمیایی اصلاح شده که هم پیوند عرضی دارد و هم تثبیت کننده است.
ColdSwell با تکنیک خاصی گرانول­های دست نخورده نشاسته را در محصول نهایی تضمین می­کند، آب سرد را متورم می­کند، و بنابراین ظرفیت پیوند آب را افزایش می­دهد که نیاز به حرارت ندارد.
ColdSwell 5000 برای مقاومت در برابر پروسه سنگین (مثلاً PH پایین، پروسه مکانیکی یا حرارت) اصلاح می­شود و یک ژل یا خمیر پایدار شفاف با کمی پس روی یا سینره تشکیل می­دهد.
ColdSwell 5000 از بافت کوتاه خامه­ای تا بافت متوسط کوتاه و خمیری با توجه به میزان اصلاح متغیر است.

کاربرد
:

اگر ColdSwell 5000 به طور مستقیم به آب اضافه شود گلوله می­شود، سری الگوره (متراکم) می تواند از این مشکل جلوگیری کند.
نام­های ColdSwell الگومره (متراکم) با یک A در پایان اسم همراه است مثل ColdSwell5771A

ویژگی ها
ظاهر: پودر سفید یا الگومره
بو و مزه: کمی اسیدی
رطوبت: حداکثر 0.8
PH: 7-5
بسته بندی استاندارد: پودر نرم 20 کیلوگرم در کیسه­های کاغذی چند لایه، در پالت و شیرینک
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از مواد بودار نگهداری شود.
مشخصه: نشاسته سیب زمینی شیمیایی اصلاح شده، تایید شده برای غذا
Acetylated di-starch adipate, E 1422
CN-Code: 3505.10.50
نوع اصلاح: 
Acetylated di-starch adipate, E 1422 

 

امولسیفرم (EmulsiForm)

امولسیفرم از سری نشاسته­های سیب زمینی اصلاح شده شیمیایی است که امولسیون را تشکیل داده و آن را پایدار می­کند، مثل مایونز و چاشنی­ها.  امولسیفرم می­تواند بطور کامل یا جزئی جانشین زرده تخم مرغ و پروتئین شیر شود.

کاربرد:

امولسیفرم برای شکل گیری و تثبیت چاشنی­ها و مایونز­هایی که بالای80% چربی دارند مورد استفاده قرار می­گیرد. امولسیون به مقدار خیلی کم یعنی 1.5% تا 0.5% مصرف می­شود.

 سری امولسیفرم: امولسیفرم CM1120 هم در پروسه سرد و هم پروسه گرم استفاده می­شود. امولسیفرم HM1129 در پروسه گرم استفاده می­شود.

ویژگی
ظاهر: پودر سفید
بو و مزه: خنثی
PH: 8-6
بسته بندی: استاندارد پودر نرم 20کیلوگرمی در کیسه­های کاغذی چند لایه در پالت و شیرینک
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از مواد بودار نگهداری شود.